De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Duurzaamheid

Prosperity

Minder inkoop door recycling
Doordat restproducten van de Morssinkhof Groep door onszelf worden gerecycled en worden hergebruikt als secundaire grondstof voor nieuwe producten is de inkoop van grondstoffen gereduceerd.

Verhoogde output door betere arbeidsomstandigheden in fabrieken
De maatregelen welke door de Morssinkhof Groep zijn genomen om de arbeidsomstandigheden te optimaliseren (en mede daarmee het verzuim zo ver mogelijk te reduceren) zorgen, samen met het continu moderniseren van het machinepark, voor een verhoogde output van onze fabrieken.

Kostenreductie door energiebesparing
Investeringen die de Morssinkhof Groep heeft gedaan voor het terugdringen van het energieverbruik heeft ervoor gezorgd dat er een significante afname te zien is van de energiekosten.

Kostenreductie door optimalisatie expeditieplanning
De geoptimaliseerde expeditieplanning van de Morssinkhof Groep zorgt voor een duidelijke vermindering van zogenoemde ‘lege kilometers’, als gevolg waarvan de kosten van transport omlaag worden gebracht.

Graydon Financieel Gezond Award
In september 2014 heeft de Morssinkhof Groep de Graydon Financieel Gezond Award ontvangen. De award is een kwaliteitskeurmerk van Graydon welke wordt uitgereikt op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. In Nederland heeft slechts 3% van alle bedrijven de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ mogen noemen.NIEUWS

  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.
  • Shellstone: betonstraatstenen met zeeschelpen

    Morssinkhof Groep presenteert de Shellstone, betonstraatstenen met een decoratief effect door het toepassen van zeeschelpen in de deklaag. Lees meer ...