De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Unieke banden voor Eibergen - gemeente Berkelland

Voor de Gemeente Berkelland ontwikkelde Morssinkhof Groep een geleideband met de afmeting 15/30x25x100 cm. Deze eenvoudig te overrijden betonbanden zijn toegepast in het centrum van Eibergen en sluiten precies aan op een standaard straatkolk waardoor er een mooi uniform straatbeeld ontstaat. Naast de geleideband leveren wij ook de bijbehorende trottoirbanden 28/30x25x100 cm en de opsluitbanden 30x25x100 cm. Alle banden worden geleverd in de uitvoering gewassen graniet. Het werk is uitgevoerd door Lansink Wegenbouw uit Saasveld.

Waar bij standaard grijze of antraciete banden nog wel eens kleurverschil ontstaat tussen machinaal gefabriceerde banden en banden die in de handproductie worden gemaakt is dit niet het geval bij banden die worden uitgevoerd in gewassen graniet. Het automatisch of handmatig uitwassen geeft een zeer overeenkomstig eindresultaat. 


Datum: vrijdag 17 mei 2019


NIEUWS

  • Artikel over 120 jaar en vier generaties Morssinkhof in TC Tubantia

    Mooi artikel vandaag in de Twentsche Courant Tubantia over bijna 120 jaar en vier generaties Morssinkhof. U kunt het artikel hier lezen.
  • Morssinkhof Groep levert prefab zitbankelementen voor openlichttheater in America (L)

    Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd in America (L) op initiatief van Toneelvereniging De Vrije Spelers openluchttheater Het Beukenhof gebouwd. Na ...
  • Morssinkhof Groep gesloten ivm Hemelvaartsdag

    In verband met Hemelvaartsdag is de Morssinkhof Groep geheel gesloten op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei.