De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Unieke banden voor Eibergen - gemeente Berkelland

Voor de Gemeente Berkelland ontwikkelde Morssinkhof Groep een geleideband met de afmeting 15/30x25x100 cm. Deze eenvoudig te overrijden betonbanden zijn toegepast in het centrum van Eibergen en sluiten precies aan op een standaard straatkolk waardoor er een mooi uniform straatbeeld ontstaat. Naast de geleideband leveren wij ook de bijbehorende trottoirbanden 28/30x25x100 cm en de opsluitbanden 30x25x100 cm. Alle banden worden geleverd in de uitvoering gewassen graniet. Het werk is uitgevoerd door Lansink Wegenbouw uit Saasveld.

Waar bij standaard grijze of antraciete banden nog wel eens kleurverschil ontstaat tussen machinaal gefabriceerde banden en banden die in de handproductie worden gemaakt is dit niet het geval bij banden die worden uitgevoerd in gewassen graniet. Het automatisch of handmatig uitwassen geeft een zeer overeenkomstig eindresultaat. 


Datum: vrijdag 17 mei 2019


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.
  • Shellstone: betonstraatstenen met zeeschelpen

    Morssinkhof Groep presenteert de Shellstone, betonstraatstenen met een decoratief effect door het toepassen van zeeschelpen in de deklaag. Lees meer ...