De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Morssinkhof Groep levert volop betonnen rioolbuizen

Als enige producent van betonnen rioolbuizen in Overijssel levert de Morssinkhof Groep momenteel diverse betonnen rioolbuizen voor de vervanging van het rioolstelsel in Nederland.

Tuindorp, Deventer
In de Deventer wijk Tuindorp levert de Morssinkhof Groep, aan aannemer REKO uit Raalte, 900 meter betonnen riool¬buizen met diameters variërend van 30, 50 en 60 cm. Daarnaast wordt er 1100 meter waterdoorlatende rioolbuizen geleverd in diameters van 40 en 50 cm.
Deze waterdoorlatende rioolbuizen hebben, zoals de naam al aangeeft, een waterdoorlatende structuur. Het regenwater wordt niet alleen via het riool afgevoerd, maar, mits juist toegepast en in het belang van het bijdragen aan het in stand houden van de juiste grondwatercondities, ook gedeeltelijk opgenomen in de bodem.
Naast de betonnen rioolbuizen levert de Morssinkhof Groep tevens 56 putten.

Blekkerhoek, Raalte
In de wijk Blekkerhoek in Raalte levert de Morssinkhof Groep, aan aannemer Hoogeboom uit Raalte, circa 600 meter standaard en waterdoorlatende betonnen rioolbuizen. Naast de levering van de betonnen rioolbuizen levert de Morssinkhof Groep ruim 12.000 m trottoirbanden in de afmetingen 13/15 x 25, 5/20 x 25 en 10/20 banden.

In de Blekkerhoek worden ook 150.000 zwarte en grijze MOBO betonstraatstenen verwerkt alsmede 4.500 m2 trottoirtegels 30 x 30 x 4,5 cm KOMO en 4.500 m2 trottoirtegels 30 x 30 x 6 cm KOMO.

1e Esweg, Wierden

Aan de 1e Esweg in Wierden levert de Morssinkhof Groep, aan de Gemeente Wierden, binnenkort 600 m betonnen rioolbuizen met diameters variërend van 30, 40 en 50 cm. Daarnaast worden er ongeveer 500 m waterdoorlaten rioolbuizen met een diameter van 60 en 80 cm geleverd, alsmede 21 putten.

De door de Morssinkhof Groep geproduceerde ongewapende rioolbuizen voldoen aan de eisen zoals gesteld in de Europese norm NEN-EN 1916 en de complementaire Nederlandse norm NEN 7126. Ongewapende rioolbuizen, die zijn beproefd volgens de Europese norm, worden vanaf november 2004 voorzien van CE-markering.

De door de Morssinkhof Groep geproduceerde ongewapende waterdoorlatende buizen voldoen aan de nominale maatvoeringen conform NEN 7126.


Datum: maandag 23 november 2009


NIEUWS

  • Dualton, duurzame betonstraatstenen, geleverd in Markelo

    Momenteel worden in Markelo onze Dualton, duurzame betonstraatstenen verwerkt door NTP Enschede. De stenen worden gemaakt met CO2-arm cement, ...
  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...