De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Sierbestratingsbrochure 2012 is uit!

De nieuwe sierbestratingsbrochure van Morssinkhof Sierbestrating bevat dit jaar naast het reeds bestaande assortiment een aantal nieuwe producten en kleuren. Zo is de kleur Murcia aan het assortiment Cobblestones toegevoegd (zie pagina 4).
Geheel nieuw in het assortiment is de Lungo. Deze anderhalve klinker met een formaat van 31,5 x 10,5 x 8 cm is leverbaar in de kleuren: Antraciet, Antraciet corona en Segovia. (zie pagina 23). 

Klik hier om de brochure online te bekijken. De brochure is ook bij onze dealers te verkrijgen. Klik hier voor het dealeroverzicht.


Datum: dinsdag 6 maart 2012


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep Malden niet bereikbaar i.v.m. 4Daagse

    In verband met de 4Daagse is onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden op donderdag 18 juli tot 10.30 uur niet bereikbaar. Op vrijdag 19 juli is ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.