De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Elektriciteitsverbruik Morssinkhof Groep CO2 neutraal!

Onlangs heeft de Morssinkhof Groep het Groencertificaat ontvangen van Scholt Energy Control. Dit certificaat is het bewijs dat het volledige elektriciteitsverbruik van de Morssinkhof Groep voor 100% afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen. Hierdoor is het elektriciteitsverbruik CO2 neutraal.

Vanuit de bedrijfsfilosofie is de Morssinkhof Groep continu bezig met een zo duurzaam mogelijk bedrijfsvoering. Naast bijvoorbeeld het inkopen van 100% groene stroom zal o.a. het kantoorpand in Hengelo later dit jaar worden voorzien van zonnepanelen om het kantoorpand zelfvoorzienend te maken voor elektriciteit.

Het certificaat kunt u hier downloaden

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze duurzaamheidsverklaring (klik hier).Datum: maandag 2 april 2012


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep Malden niet bereikbaar i.v.m. 4Daagse

    In verband met de 4Daagse is onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden op donderdag 18 juli tot 10.30 uur niet bereikbaar. Op vrijdag 19 juli is ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.