De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Open Bedrijven Dag Morssinkhof Groep Hengelo

Op zaterdag 29 september a.s. neemt de Morssinkhof Groep deel aan de Open Bedrijven Dag op het industrieterrein Twentekanaal. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de fabriek om te zien hoe o.a. betonstraatstenen en betontegels worden gemaakt.

Naast de rondleiding in de fabriek zal er op het buitenterrein een presentatie plaatsvinden betreffende machinaal bestraten. Ook zal er een spectaculaire trialshow met motoren plaatsvinden, waarbij jong en oud zelf ook op de motoren een parcours kunnen afleggen.

Wilt u kans maken op 40 m2 Cobblestones bestrating naar keuze? Raad dan op 29 september het aantal stenen in de big bag! De voorwaarden behorende bij deze prijsvraag vindt u hier.

De Open Bedrijven Dag vindt plaats van 10 uur tot 16.00 uur. De fabriek van de Morssinkhof Groep bevindt zich aan de Platinastraat 111.

Meer informatie vindt u op: www.opendagtwentekanaal.nl


Datum: donderdag 27 september 2012


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep Malden niet bereikbaar i.v.m. 4Daagse

    In verband met de 4Daagse is onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden op donderdag 18 juli tot 10.30 uur niet bereikbaar. Op vrijdag 19 juli is ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.