De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Open Bedrijven Dag groot succes!

Afgelopen zaterdag vond de Open Bedrijven Dag plaats op het industrieterrein Twentekanaal in Hengelo. Ook de Morssinkhof Groep nam hier deel aan en we kunnen gerust spreken van een zeer geslaagde dag. Bezoekers konden een kijkje nemen in onze fabriek om zo het productieproces eens van dichtbij mee te maken.
Op het buitenterrein werd een demonstratie gegeven van machinaal straten. Tevens vond er spectaculaire trialshow met motoren plaats, waarbij jong en oud zelf ook op de motoren een parcours konden afleggen.

Aan de prijsvraag “Raad het aantal stenen in de big bag” hebben zeer veel mensen deelgenomen. De uitslag van deze prijsvraag volgt zo snel mogelijk.

In totaal hebben ongeveer 20.000 mensen de Open Bedrijven Dag op het industrieterrein Twentekanaal bezocht.

Meer foto's vindt u op onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/morssinkhofgroep


Datum: dinsdag 2 oktober 2012


NIEUWS

  • Morssinkhof Groep Malden niet bereikbaar i.v.m. 4Daagse

    In verband met de 4Daagse is onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden op donderdag 18 juli tot 10.30 uur niet bereikbaar. Op vrijdag 19 juli is ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.